Videoflex en social media uitbesteden. Als Deejay ben je niet alleen bezig met muziek en mensen een fijne avond te bezorgen maar ook ondernemer.
Ja ik vind het zeer laakbaar dat in de regels stupide oplossingen worden gehanteerd. Ik doel dan op de opening en versoepeling van winkels, sportscholen en kappers. Hoe zeer ik het hen gun om weer omzet te mogen maken zozeer gun ik het de event-branche en horeca. De cultuursector heeft zware klappen te verduren gehad en veel collega’s zijn wat anders moeten gaan doen. Van taxichauffeur tot koeriersdiensten er moest wel brood op de plank komen. Gelukkig konden de beroemde dj’s voor een appel en een ei illegale party’s doen maar dat was het.
Boos mogen we zijn op de regering en hun beleid hierin omdat er vanaf het begin al willekeur is ontstaan doordat de heer Grapperhaus tijdens zijn bruiloft een knuffelparty had. Ja het is een virus en nee de dodelijkheid is ver terug gedreven en nog worden rigide maatregelen voor onze branche afgegeven.

Als kleuters zitten we te wachten om als een infantiel persoon behandeld te worden en zij zeggen wat wij mogen. Help ons en doe lief boek alvast je feest in het voorjaar en geef ons hoop om het vrolijk weer in te zien.