Passie en gevoel voor goede muziek vergaat niet. En vooral bij Seryljo niet. Na een break is hij terug achter zijn draaitafel. Hij maakt menig muziekliefhebber weer flink aan het dansen op feesten, festivals en in clubs. Met zijn aanstekelijke lach, verfijnde muzieksmaak en een gezonde dosis humor is Seryljo weer helemaal in zijn element.

Jong geleerd is oud gedaan

Al vroeg in zijn leven speelde muziek een grote rol. Als 14-jarige knul begon Seryljo te draaien bij radio Starlight, een piratenomroep in Tilburg en had hij daarmee zijn eerste radio-optredens te pakken. In café De Golden Oldie op de heuvel in Tilburg maakte hij kennis met de jaren ’60 en ’70 muziek, terwijl hij daar zijn eerste plaatjes publiekelijk mocht draaien.

Entertainer

Naast zijn baantje bij De Golden Oldie, is Seryljo een rasechte entertainer. Naast zijn militaire dienst werkte hij onder andere in de horeca en ontdekte hij als tiener “bandparodie”, waar Andre van Duin beroemd mee is geworden. Zijn hobby werd zijn leven en hij trad regelmatig op, tot de dienstplicht riep. Duitsland was zijn bestemming en ook daar maakte hij de troepen aan het lachen met zijn clownskunsten en bandparodie.

Verbluft kwam hij in aanraking met Engelse DJ’s die clubs met de allereerste live mixen maakten met drie platenspelers (de Technics 1200 waren er immers toen nog niet). Die stijl sprak hem aan en hij leerde deze manier van mixen aan om Nederland mee te veroveren. Een baan in ploegendienst bracht helaas roet in het eten en de plannen werden tijdelijk in de koelkast gezet.

Wereld DJ 

Plots was daar een vacature voor een DJ in de Bristol in Tilburg, waar hij vervolgens proef ging draaien met Technics 1200. De ouderwetse platenspelers voelden echter vertrouwder, waardoor hij al snel bij Club Gallery in Tilburg zijn mixen mocht laten horen. De grote hoofdzaal was zijn terrein, waar ieder feest zijn muziek door de boxen galmde en waar mensen voor zijn Acid House in de rij stonden.

Naast de Acid House verbreedde Seryljo al vrij snel zijn horizon met andere genres, waaronder New Beat, in de trendclub VIPS in Bergen op Zoom. New Beat was in België erg populair en dus kon hij al vrij snel aan de slag bij Castel in Putte. Daarna ging het snel en ging Seryljo op meerdere populaire vakantiebestemmingen aan de slag als DJ. Kreta (Malia) was zijn allereerste buitenlandse avontuur en daar draaide hij onder andere bij Alcazar en Zino. Uiteraard was Ibiza ook een event locatie waar hij op resorts de terugkerende partijgangers mocht uit laten puffen op zijn house, softtechno en deephouse beats. Uiteindelijk eindige hij weer op vertrouwde bodem in Nederland bij Kiekires in Zeeland.

Heden en toekomst

Tot op de dag van vandaag beheersen muziek en zijn draaitafel zijn leven. Naast zijn twee prachtige dochters, is muziek maken de rode draad in zijn leven. En legt hij tegenwoordig ook meer de focus op songwriting, lesgeven en produceren. Beluister nu zijn nieuwste mixen op soundcloud ( zie link homepage)