Merchandising

Hier een blogje van eigen deeg, yes ik heb eindelijk mijn eigen logo en kan daardoor een prachtige merchandising opzetten! Doch ik wil mijn focus behouden op mijn main doel en dat is draaien op events. Inmiddels al een paar prachtige opportuniteiten gezien en daar leuke gesprekken gehad en er staan voor 2019 al leuke events op het programma. Het is nog een paar maanden voordat 2019 weer aanklopt en wellicht hebt u al eerder een event waar dat u een allround DJ voor nodig hebt die niet komt draaien voor 50 euro en gratis bier met een laptop waar een dj propje opstaat en downloads van you tube? maar een dj die werkt met de beste software en apparatuur van bv pioneer nexus 2000 die eventueel zelf voor geluid en licht kan zorgen of de beste mogelijkheden in kan huren rondom een grote stad, kortom moi, ikke en in het engels ME.

Ik kan niet wachten om as zaterdag mijn kleding te dragen en een super gave cap op te zetten tijdens mijn jaarlijkse presentatie van het Krabbenfestival (stadsevent)wat ik al voor de 10e keer ga presenteren waar in heel bergen op zoom blaaskapellen de stad op stelten gaan zetten en daarmee een prachtige beker mee kunnen nemen.

Volgende blog wil ik wat meer gaan vertellen over de producties waar ik mee bezig ben en wellicht weer wat events waar ik gedraaid heb of nog ga draaien.

vrolijke groentjes, Seryljo