Business DJ ook .be gegaan

Als businessdj ben ik nu ook de enige met deze titel in België en ben daar bijzonder fier op. Mijn email adres is: info@businessdj.be waar u mij uw vragen kunt stellen of aanvraag voor de prijslijst. Wat voor stijl krijgt u als u mij boekt? #deephouse, #house, #soulhouse, #nudisco, #basshouse om het lekker op gang te krijgen indien gewenst.

Ik speel de muziek luid genoeg om er op te swingen maar ook om erbij te kletsen wat meestal op een beurs of netwerk event geapprecieerd wordt. Omdat ik mijn muziek koop en van zeer goede kwaliteit wegzet klinkt dit aangenamer dan de DJ’s die met youtube muziekjes draaien. Oudere muziek is ook vaak een verzoek bv, 80’s of 90’s en die heb ik omgezet van cd en vele tracks opnieuw wat opgepimpt zodat men geen groot verschil in volume ervaart.

Aarzel niet om mij te boeken zou ik zeggen of stuur een mail met al uw vragen omtrent de mogelijkheden om uw bedrijfsfeest of event tot een groter succes te maken.