Geen evenement of feest :-(

Door de corona hebben Dj’s en alle mensen die werken in de evenementenbranche geen werk! Geen feest mag je draaien of de apparatuur wordt in beslag genomen.Wel super jammer eigenlijk…..

Ik denk met weemoed terug naar januari toen we voorzet laatst de boekingen hadden en de energie konden voelen van het publiek. Je mocht zingen juichen en springen niets was te dol en de vrijheid was uitbundig. Ik ontken niet dat er een zware griep heerst die mensen net als influenza kan doden en door de longontsteking mensen kan schaden. Ik denk wel dat de maatregelen en de manier waarop nu wordt gehandhaaft en willekeur mij tot nadenken zetten terwijl er behandelingen wereldwijd zijn uitgevondenen wij hier nog steeds op de vaccins hameren omdat deze zijn aangekocht….

Moet een DJ zich bezig houden hiermee….liever niet omdat we liever in de studio zitten en muziek maken of een ander creatief proces. Daarom als www.videoflex.nl nu bezig met het maken van muziek en video’s voor het MKB en laagdrempelig tracht ik in mijn levensonderhoud te voorzien. De huur en gas en licht gaan gewoon door namelijk.

Ik hoop dat ik over een paar maanden terug kan kijken op deze blog en we allemaal weer kunnen lachen en de vrijheid opsnuiven die er voor maart ook was!

Hou jullie taai en tot het volgende feestje